Comanda in 5 pasi simpli. Cum?

1. Alegerea produsului

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile produselor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adaugati in cos" pentru a trece la pasul 2 si anume inregistrarea si completarea informatiilor necesare in vederea livrarii, facturarii si finalizarii cu succes a comenzii.

Pentru comenzi telefonice sunati la numarul de telefon: 0743.096404 si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda.

2. Inregistrare vizitatorului ca si cumparator

Se face un cont pe baza unei adrese de e-mail, adresa pe care se vor primi ulterior informatii de la noi despre stadiul comenzii si a livrarii. Tot cu acest cont se mai poate vizualiza factura electronica a produselor cumparate si istoricul comenzilor in cazul clientilor fideli cu mai multe cumparaturi.

3. Furnizarea datelor de livrare si facturare

Pentru livrare esential este sa ne furnizati: numele, adresa completa unde va ajunge coletul si/sau adresa pe care se factureaza si un numar de telefon pentru a putea fi contactati in vederea confirmarii comenzii.

4. Alegerea metodei de livrare

Electrorex pune la dispozitia clientilor 2 variante de livrare ale produselor cumparate, in tara si anume:

  • Curierii proprii - local (Cluj-Napoca) - Electrorex;
  • Urgent-Cargus Curier.

Expeditiile sunt scutite de tarife, Electrorex ofera livrare gratuita.

5. Selectarea metodei de plata

Puntoban ofera posibilitatea clientilor sai de a-si platii produsele cumparate in 2 variante:

  • la livrare;
  • prin transfer bancar.

Mai multe informatii despre posibilitatile de plata se gasesc in sectiunea "Cum platesc?".
Pentru produsele care se comanda din Italia si sunt marcate cu eticheta "pe comanda Italia", este necesar un avans de 50% din valoarea produslui.