Despre noi - Electrorex

Compania noastra

Magazinul electrorex.ro este administrat de Puntoban SRL, importator in Romania pentru marcile italiene Olivetti si Ponsi. Fiind preocupati constant de satisfactia clientilor, punem la dispozitia acestora, prin magazinul nostru, doar produse de calitate, branduri renumite si preturi bune.

Toate produsele comercializate sunt importate din Italia si livrate in Romania de la depozitul central din Baciu (jud. Cluj).

Reprezentam in Romania brand-urile italiane:
- Olivetti (infiinata in 1908, produc: table interactive, solutii pentru mediul educational/business si nu numai etc.);
- PONSI (infiintati in 1935, produc 100% in Italia, baterii de bucatarie, baie si dusuri, de cea mai inalta calitate);
acestea fiind marci inregistrate in Italia, pentru care noi avem licenta.

Echipa noastra

Personal tanar, sincronizat cu tendintele actuale in necesarul IT pentru mediul educational/business sau on-line, eficient si cu o mare capacitate de munca, astfel incat comezile dumneavoastra sa fie livrate cat mai repede posibil.

Ce ne face speciali

In acest magazin on-line se pot gasi solutii pentru scoli sau cladiri de birouri, constand in pachete de prezentare prin videoproiectie pe table interactive, ce captiveaza atentia elevului sau a studentului, spre deosebire de vechile metode de predare cu creta/marker la tabla. In acest fel se imbunatatesc si performantele subiectilor cu putere mai scazuta de concentrare pe durata unor cursuri mai lungi. La fel de utile, aceste sisteme, sunt potrivite si in salile de sedinte din sectorul business. De asemenea, echipam baile din aceste cladiri cu baterii de calitate, produse 100% in Italia.

Cautam continuu solutii si implementam mereu facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la produsul dorit.

Datele de identificare fiscala ale firmei care administreaza magazinul online electrorex.ro:

Puntoban S.R.L.

Str. Vidraru, nr. 1-3, Cluj-Napoca

Nr. ord. registru com./an: J12/3097/2006

C.I.F.: RO19033378