Kit de dus PONSI Kit KI23

Nou

Setul de dus PONSI KI23 are suportul de perete din alama si este independent de alimentarea cu apa, ce este incastrata in perete.

More details

Atenție: Ultima bucată din stoc!

362,00 lei

Specificații

Montaj pe perete

Detalii

Kit de dus PONSI KIT KI23

 

Caracteristici produs:

  • furtun flexibil anti-torsiune, de 1.50 m;
  • para de dus este de tip stick;
  • PONSI - brand italian din 1935;
  • garantie: 24 luni.

 

Water Saving System

sistem de econimisire a apeiGama de dusuri cu sistem "Water Saving" de la PONSI este facuta sa asigure in permanenta un jet puternic si confortabil, chiar daca lucreaza cu o cantitate injumatatita de apa, fata de celelalte produse standard de pe piata. Formele ultra-subtiri ale camerelor prin care se scurge apa, impreuna cu tehnolgia "AIR TECH", permit atat reducerea consumului de apa (limiteaza scurgerea la 6l/min.) cat si a consumului de energie (boiler, centrala).

 

Click and Fix Tech

sistem orientabil de asezare a dusului de manaCu PONSI puteti sa uitati de vechiul si mai putin practicul sistem de asezare a parei de dus. Un nou, simplu si sigur sistem, prin conceptul "click", ne permite sa schimbam orientarea dusului de mana, usor si in siguranta.

 

Air Tech

sistem de amestec al apei cu aerulIdeea sistemului "AIR Tech" de la PONSI este plasarea unor serii de "micro-orificii" de-a lungul punctelor de imbinare ale dusului. Prin aceste orificii este absorbit aerul si transportat in interiorul dusului. Astfel, se realizeaza un mix de apa cu aer pentru a obtine un jet confortabil (atat pentru para de dus cat si pentru sifon), chiar daca vorbim de o cantitate injumatatita de apa (curgerea fiind limitata la 6l/min.).

 

Mirror Tech

tehnologie ce da materialului aspectul de oglindaSifonul si para de dus PONSI sunt realizate cu o tehnica galvanica inovativa. In acest fel, se obtin standarde inalte ale calitatii in finisajele cromate sau chiar si atunci cand vorbim de materialele de tip ABS. Acest finisaj se obtine si pe partea dusului, unde se realizeaza scurgerea apei, obtinandu-se un indiscutabil avantaj estetic pe care il numim "efectul oglinda".