Categorii

Reduceri si livrare gratuita

Producători

Coloana de dus PONSI Round TN11 fara baterie - exemplu Maximize

Coloana de dus PONSI Round TN11 fara baterie

Coloana de dus in alama, cu deviator cu cartus ceramic si fara baterie. Modelul PONSI Round TN11, necesita baterie incastrata.

More details

1 803,00 lei

Coloana de dus PONSI Round TN11

(fara baterie si cu deviator cu cartus ceramic)

Caracteristici:

 • necesita baterie incastrata;
 • deviator cu cartus ceramic;
 • fara baterie;
 • coloana in alama;
 • sifon de inox, ultrasubtire, de 2mm;
 • sifon: Ø200;
 • furtun flexibil antitorsiune de 1500mm;
 • para dus tip stick;
 • sistem Water Saving (se economisesc 6l/min.);
 • alte tehnologii: WDA Tech, Click and Fix Tech, Push and Fix Tech, Free Fixation Tech, Air Tech si Mirror Tech.

 

Water Saving System

sistem de econimisire a apeiGama de dusuri cu sistem "Water Saving" de la PONSI este facuta sa asigure in permanenta un jet puternic si confortabil, chiar daca lucreaza cu o cantitate injumatatita de apa, fata de celelalte produse standard de pe piata. Formele ultra-subtiri ale camerelor prin care se scurge apa, impreuna cu tehnolgia "AIR TECH", permit atat reducerea consumului de apa (limiteaza scurgerea la 6l/min.) cat si a consumului de energie (boiler, centrala).

 

WDA Tech - Wall Distance Adjustable

tehnologie de ajustare a distantei fata de pereteCu acest plus tehnologic se poate regla distanta fata de perete in cazul prizei superioare, printr-o miscare telescopica. Aceasta este solutia perfecta ce ne asigura alinierea cu peretele in cazurile unde priza de jos vine aplicata pe faianta iar cea de sus pe perete sau pur si simplu in cazurile in care peretele nu este perfect drept.

 

Click and Fix Tech

sistem orientabil de asezare a dusului de manaCu PONSI puteti sa uitati de vechiul si mai putin practicul sistem de asezare a parei de dus. Un nou, simplu si sigur sistem, prin conceptul "click", ne permite sa schimbam orientarea dusului de mana, usor si in siguranta.

 

Push and Fix Tech

sistem de reglare a inaltimii dusului de manaSe poate ajusta inaltimea pozitionarii dusului de mana, printr-o simpla actiune de butonare cu un deget. Se evita in acest fel manipularea cu toata mana a sistemului, ceea ce il facea usor de stricat si greu de manuit in prezenta apei si a sapunului.

 

Free Fixation Tech

sistem de prindere, mobil pe verticalaColoanele de dus cu sistemul "Free Fixation Tech" sunt echipate cu prize mobile pe verticala, evitandu-se in acest fel prinderea pe perete in punctele unde ar putea fi unele obstacole.

 

Air Tech

sistem de amestec al apei cu aerulIdeea sistemului "AIR Tech" de la PONSI este plasarea unor serii de "micro-orificii" de-a lungul punctelor de imbinare ale dusului. Prin aceste orificii este absorbit aerul si transportat in interiorul dusului. Astfel, se realizeaza un mix de apa cu aer pentru a obtine un jet confortabil (atat pentru para de dus cat si pentru sifon), chiar daca vorbim de o cantitate injumatatita de apa (curgerea fiind limitata la 6l/min.).

 

Mirror Tech

tehnologie ce da materialului aspectul de oglindaSifonul si para de dus PONSI sunt realizate cu o tehnica galvanica inovativa. In acest fel, se obtin standarde inalte ale calitatii in finisajele cromate sau chiar si atunci cand vorbim de materialele de tip ABS. Acest finisaj se obtine si pe partea dusului, unde se realizeaza scurgerea apei, obtinandu-se un indiscutabil avantaj estetic pe care il numim "efectul oglinda".

 • Ansamblu: fara baterie

Contactați-ne

Pentru orice intrebari va rugam apelati numarul

Telefon:Tel: 0743.096404