Categorii

Reduceri si livrare gratuita

Producători

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. Puntoban S.R.L., firma ce administreaza magazinul online www.electrorex.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană înregistrată ca și client. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării şi expediției produselor comandante de dumneavoastra din depozitul si de pe site-ul nostru www.electrorex.ro

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi date reale, acestea fiind necesare in vedera emiterii facturii pentru produsele comandate. Refuzul dumneavoastra determină anularea comenzii. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile in vederea expedierii coletului. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati optiunea "Contul meu" din meniul de la subsol. 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai dumneavoastră, prin factura pentru produsele comandate. Suntem total impotriva practicilor de tip "SPAM", motiv pentru care nu folosim nici macar servicii de tip newsletter. In acelasi timp dam dovada de seriozitate si profesionalism fara a contacta si obosi clientul cu informatii pe care nu si le doreste, onorand in acelasi timp toate solicitarile care vin din partea clientilor.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. Puntoban S.R.L., operator www.electrorex.ro, sau sa ne contactati prin "Serviciul Clineti" disponibil prin formularul de contact, de pe pagina de contact a site-ului.


Contactați-ne

Pentru orice intrebari va rugam apelati numarul

Telefon:Tel: 0743.096404